imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Референтна листа

Алуминка д.о.о може да се пофали со голем број на изведени објекти кои говорат за нејзината работа.

• Креис Гроуп - Косово (рекламни паноа)

• Контрола на летање - Скопје

• Кромберг & Шуберт – Битола

• Кемет електроникс - Скопје

• Меморијален центар АСНОМ Пелинце

• Звучни бариери на мост кај транспортен центар

• Главен штаб на гранична полиција

• М6 Пивара Скопје

• Општинска зграда Чаир

• Зграда на ЗЕЛС

• НУБ Климент Охридски

• Трговски центар ЈЕТА Бит Пазар

• Деловен центар ДЛ Конкорд Петровец

• Влада на РМ

• Арена Филип II

• Винарска визба Стоби - Градско

• Федекс - Скопје

• Кафе Ди Рома - Скопје

• Музеј на современа уметност на Македонија - Скопје

• Италијански мулти медијален центар - Скопје

• Миркат авто салон Сузуки - Скопје

• Бензиски Станици на Лук-Оил во Скопје, Куманово, Охрид

• Подземна гаража Мал Ринг

• ПЕТ центар (внатрешни позиции)

• Зграда на ЕЛЕМ

• Собрание на РМ (заштитни алуминиумски ролетни)

• Мониторинг станица Стење

• Кемет Електроникс (внатрешни фасадни преградни ѕидови)

 

За да добиете целосна листа за останатите изработени објекти ве молиме обратете се на e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. .